För franchisegivare
Informationskväll

Byt karriär och starta eget

som franchisetagare!

Informationskväll om franchise

Vill du starta ett eget företag? Då kan du bli franchisetagare. Istället för att komma på en ny affärsidé så kan du betala för rätten att använda ett redan etablerat företags affärsidé och varumärke. Det kallas franchising. 

Vad är franchising? Ett franchisesystem består av en franchisegivare och ett antal franchisetagare där franchisegivaren hyr ut sitt varumärke och sina driftsmetoder till franchisetagaren. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Vad innebär franchising för dig? För dig innebär franchising en möjlighet att dra nytta av ett redan existerande varumärke och ett fungerande affärskoncept. Mot ersättning får du som franchisetagare gå in i en färdig organisation. Franchising bygger på ett samarbete mellan två självständiga parter. Du driver ditt eget företag och är ägarmässigt oberoende.

26685131_1778170045580814_7513930289640498833_o1
stockholm-starta-eget-11
stockholm-starta-eget-21
stockholm-starta-eget-31
stockholm-starta-eget-51
stockholm-starta-eget-61
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-21
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-31
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-41
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-51
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-71

Statistik om franchise i Sverige, klicka här!

Vad är detta för en informationskväll?

Det är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer vi bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. Vi presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en person som tog steget och startade eget som franchisetagare, inspireras, fika, nätverka samt få tips och råd om vad det innebär att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika

Datum och tid

Onsdag 8 maj 2019 kl. 18-20

Plats

Plats meddelas längre fram

Pris

Kostnadsfritt

För vem

Informationskvällen vänder sig till dig som funderat på att starta eget men inte tagit steget än, anställd, egenföretagare, intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare, intresserad av att veta mer om franchise, företagare och vill bygga en egen franchisekedja, arbetssökande, ALLA är välkomna som är nyfikna på att veta mer om franchise:) Du är varmt välkommen oavsett var du bor i Sverige.

Antal platser

Just nu har 0 st bokat plats (Det finns fortfarande platser kvar)

Sista anmälningsdag

Senast kl 18.00 dagen innan informationskvällen.

Kontaktperson

Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Anmäl plats

Klicka på på rosa knappen för att boka plats.

Anmäl dig här!

Franchisegivare på plats

Här uppdaterar vi kontinuerligt vilka franchisekedjor som kommer att finnas med på plats under kvällen. OBS! Detta är endast exempel på franchisegivare som söker franchisetagare. (Det finns över 700 st franchisegivare i Sverige.)

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna kvällen möjlig och du får värdefull information på plats!