För franchisegivare

FRUKOSTINBJUDAN TILL FÖRETAGARE I UPPSALA

Expandera framgångsrikt med franchise

- hyr ut ditt affärskoncept och bli franchisegivare!

Expandera framgångsrikt med franchise

Driver du ett företag i Uppsala och har funderat på att expandera till en egen kedja? Då kan franchise vara något för dig. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som du hyr ut. Genom att använda franchise som en expanderingsmodell kan du få en högre etableringstakt och ökad lönsamhet. 

Franchisetorget tillsammans med PwC arrangerar denna frukost för dig som är intresserad av franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som oms. 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 människor. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är ett frukostmöte för befintliga företagare där vi pratar om hur ditt företag kan växa genom franchise. Under 1,5 timme får du möjlighet att lyssna på vilka företag som passar att expandera med franchise som en framgångsmodell. Vilken support, stöd och utbildning ska du som franchisegivare ge, vilka inträdes- och omsättningsavgifter kan man ta ut på varje franchisetagare (enhet). Vi intervjuar en franchisegivare som berättar varför de tog steget och startade en egen kedja och du kan ställa frågor. Du får inspiration, tips och råd och tillfälle till att nätverka om hur du bygger en bra och lönsam franchisekedja och får ditt företag att växa. Kostnadsfritt inkl. frukost - anmälan krävs, se nedan.

När

Fredag 13 april 2018 kl 7:30 - 9:00 
OBS! Det finns möjlighet att stanna kvar efteråt för er som har frågor och funderingar.

Plats

PwC, Klostergatan 9, Uppsala

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som är företagare i Uppsala och som vill veta hur ditt företag kan växa som en franchisekedja. Vad är dess för- respektive nackdelar. Kan ditt företag växa som en franchisekedja? Vilka nycklar behöver du ha innan du trycker på startknappen för att bli franchisegivare och hyra ut din affärsidé.

Antal platser

Just nu har 2 st företag bokat plats (Det finns fortfarande platser kvar)

Sista anmälningsdag

Senast tisdag den 10 april

Anmäl plats

Klicka på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktpersoner

Anna Janveden, projektledare Franchisetorget, 070-334 33 53, anna@franchisetorget.se
Helené Floberg, PwC, 0709-295 065, helene.floberg@pwc.com 

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. "Franchising innebär att någon som äger ett affärskoncept (franchisegivare), erbjuder andra (franchisetagare) att mot ersättning få nyttja konceptet för egen affärsverksamhet."

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna frukost möjlig och du får värdefull information på plats!