För franchisegivare

INBJUDAN TILL FÖRETAGARE I UDDEVALLA

Expandera framgångsrikt med franchise

- hyr ut ditt affärskoncept och bli franchisegivare!

Expandera framgångsrikt med franchise

Driver du ett företag i eller i närheten av Uddevalla och har funderat på att expandera till en egen kedja? Då kan franchise vara något för er. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Genom att använda franchise som en expanderingsmodell kan ni få en högre etableringstakt och ökad lönsamhet. 

Franchisetorget tillsammans med Uddevalla kommun arrangerar denna frukost för dig som är intresserad av att få ditt företag att växa genom franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som oms. 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 människor. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är en frukost för befintliga företagare där vi kommer att prata om franchise och under 1,5 timme får du möjlighet att lyssna på vilka företag som passar att expandera med franchise som en framgångsmodell. Vilken support, stöd och utbildning ska du som franchisegivare ge, vilka inträdes och omsättningsavgifter kan man ta ut på varje franchisetagare (enhet). Vi kommer att intervjua en franchisegivare och få lyssna på varför de tog steget och startade en egen kedja. Du kommer att få inspiration, nätverka samt få tips och råd om hur man bygger en bra och lönsam franchisekedja. Kostnadsfritt inkl frukost.

När

Fredag 28 sept 2018 kl 7.30 - 9.00

Plats

Högskolecentrum Bohuslän, Östergatan 18 A, Uddevalla

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som är företagare i Uddevalla och som vill veta hur man kan växa som en franchisekedja. Vad är dess för- resp nackdelar. Kan ditt företag växa som en franchisekedja, vilka nycklar behöver man ha innan man klickar på startknappen för att bli franchisegivare och hyra ut sin affärsidé?

Sista anmälningsdag

Senast torsdag den 27 september

Anmäl plats

Klicka på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktpersoner

Anna Janveden, projektledare Franchisetorget, 070-334 33 53, anna@franchisetorget.se
Clas Mellby, näringslivsutvecklare Uddevalla kommun, 0522-69 61 89, clas.mellby@uddevalla.se

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. "Franchising innebär att någon som äger ett affärskoncept, erbjuder andra att mot ersättning få nyttja konceptet för egen affärsverksamhet."

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna frukost möjlig och du får värdefull information på plats!