För franchisegivare

INBJUDAN TILL FÖRETAGARE I VÄSTRA GÖTALAND OCH HALLAND!

Expandera framgångsrikt med franchise

- hyr ut ditt affärskoncept och bli franchisegivare!

Expandera framgångsrikt med franchise

Driver du ett företag i Västra Götaland eller Halland och har funderat på att expandera till en egen kedja? Då kan franchise vara något för dig. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Genom att använda franchise som en expanderingsmodell kan du skapa en högre etableringstakt och ökad lönsamhet. 

Franchisetorget arrangerar tillsammans med Business Region Göteborg denna frukost för dig som är intresserad av att få ditt företag att växa genom franchise. Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, och cirka 33 000 franchisetagare som omsätter 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 personer. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är en frukost för befintliga företagare där vi under 1,5 timme kommer att prata om franchise och lyssna på vilka företag som passar att expandera med franchise som framgångsmodell. Vilken support, stöd och utbildning ska du som franchisegivare ge, vilka inträdes- och omsättningsavgifter kan man ta ut på varje ny franchisetagare? Vi intervjuar en franchisegivare som berättar varför de tog steget och startade en egen kedja. Du kommer att nätverka, få inspiration samt få tips och råd om hur man bygger en bra och lönsam franchisekedja. Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukost.

När

Onsdag 5 dec 2018 kl 7.30 - 9.00

Plats

Yesbox, Gamlestadsvägen 4, Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som är företagare i Västra Götaland eller Halland och som vill veta hur man kan växa som en franchisekedja. Vad är dess för- resp nackdelar. Kan ditt företag växa som en franchisekedja, vilka nycklar behöver man ha innan man klickar på startknappen för att bli franchisegivare och hyra ut sin affärsidé?

Sista anmälningsdag

Senast måndag den 3 december

Anmäl plats

Klicka på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktpersoner

Anna Janveden, projektledare Franchisetorget, 070-334 33 53, anna@franchisetorget.se
Susanne Abildtrup, koordinator telefon 031-367 6112
 
 

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. "Franchising innebär att någon som äger ett affärskoncept, erbjuder andra att mot ersättning få nyttja konceptet för egen affärsverksamhet."

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna frukost möjlig och du får värdefull information på plats!