För franchisegivare

Byt karriär och starta eget i Norrköping

- som franchisetagare!

Informationskväll om franchise tors 12 okt Norrköping

Är du en av de 139 363 invånare som bor i Norrköping? Vill du starta ett eget företag? Då kan franchise vara något för dig. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet. 

Svenskt Näringsliv senaste statistik visar att det totalt finns 11938 st företag i Norrköping, men kommunen behöver fler företagare. Kanske är det din tur nu att starta eget företag i Norrköping och bli franchisetagare? Franchisetorget tillsammans med Norrköping kommun arrangerar denna informationskväll för dig som är intresserad av franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som oms. 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 människor. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer vi bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. Vi presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om man är intresserad av att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika

byt-karriar-och-bli-franchisetagare-i-norrkoping1
byt-karriar-och-starta-eget-i-norrkoping1
franchisetagare-i-norrkoping-stad1
starta-eget-foretag-i-norrkoping1
starta-eget-foretag1
starta-eget1

När

Torsdag 12 okt 2017 kl 18.00-20.00

Plats

Comfort Hotel Norrköping, Saltängsgatan 29, 602 22 Norrköping

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget. Du kan vara anställd, egenföretagare eller bara helt enkelt intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare! Alla är välkomna som är intresserad av att veta mer om franchise!

Antal platser

Just nu har 86 st bokat plats (Det finns fortfarande platser kvar)

Sista anmälningsdag

Senast kl 18.00 dagen innan informationskvällen.

Anmäl plats

Klicka på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktperson

Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Läs mer här

Franchisegivare ställer ut

Här kommer vi kontinuerligt att uppdatera vilka franchisekedjor som kommer att finnas med på plats under kvällen. OBS! Detta är endast exempel på alla de franchisegivare som söker franchisetagare i Norrköping då det finns över 700 st franchisegivare i Sverige.

Uppdateras kontinuerligt

 
 

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna kvällen möjlig och du får värdefull information på plats!