För franchisegivare

Byt karriär och starta eget i Göteborg

- som franchisetagare!

Informationskväll om franchise tors 28 sept Göteborg

Är du en av de 556 640 invånare som bor i Göteborg? Vill du starta ett eget företag? Då kan franchise vara något för dig. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet. 

Svenskt Näringsliv senaste statistik visar att det totalt finns 61 627 st företag i Göteborg, men kommunen behöver fler företagare. Kanske är det din tur nu att starta eget företag i Göteborg och bli franchisetagare? Franchisetorget tillsammans med Business Region Göteborg, arrangerar denna informationskväll för dig som är intresserad av franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som oms. 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 människor. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer vi bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. Vi presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om man är intresserad av att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika

bli-franchisetagare1
byt-karriar-och-starta-eget-i-goteborg1
goteborg-kommun1
goteborg-stad1
starta-eget-i-goteborg1
starta-eget-som-franchisetagare-i-goteborg1
starta-foretag-i-goteborg1

När

Torsdag 28 sept 2017 kl 18.00-20.00

Plats

IHM Business School Göteborg, 402 25, Fabriksgatan 25. LOKAL: Aulan

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget. Du kan vara anställd, egenföretagare eller bara helt enkelt intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare! Alla är välkomna som är intresserad av att veta mer om franchise!

Antal platser

Just nu har 179 st bokat plats (Det finns fortfarande platser kvar)

Sista anmälningsdag

Senast kl 18.00 dagen innan informationskvällen. OBS! Det finns platser kvar! Så du kan fortfarande boka plats idag torsdag den 28 sept!

Anmäl plats

Klicka på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktperson

Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Läs mer här

Franchisegivare ställer ut

Här kommer vi kontinuerligt att uppdatera vilka franchisekedjor som kommer att finnas med på plats under kvällen. OBS! Detta är endast exempel på alla de franchisegivare som söker franchisetagare i Göteborg då det finns över 700 st franchisegivare i Sverige.

Uppdateras kontinuerligt

 
 
 

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna kvällen möjlig och du får värdefull information på plats!