För franchisegivare

Byt karriär och starta eget i Alingsås

- som franchisetagare!

Informationskväll om franchise tors 1 mars Alingsås

Är du en av de 40 045 invånare som bor i Alingsås? Vill du starta ett eget företag? Då kan franchise vara något för dig. Franchise är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet. 

Svenskt Näringsliv senaste statistik visar att det totalt finns 4645 st företag i Alingsås, men kommunen behöver fler företagare. Kanske är det din tur nu att starta eget företag i Alingsås och bli franchisetagare? Franchisetorget arrangerar denna informationskväll för dig som är intresserad av franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor (franchisegivare) i Sverige, ca 33 000 franchisetagare som oms. 260 miljarder kr och sysselsätter över 138 000 människor. Källa: HUI och Svensk Franchise

Det här är en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer vi bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. Vi presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om man är intresserad av att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika

26685131_1778170045580814_7513930289640498833_o1
stockholm-starta-eget-11
stockholm-starta-eget-21
stockholm-starta-eget-31
stockholm-starta-eget-51
stockholm-starta-eget-61
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-21
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-31
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-41
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-51
stockholm-starta-eget-som-franchisetagare-71

När

Torsdag 1 mars 2018 kl 18.00-20.00

Plats

Plats meddelas inom kort

Pris

Kostnadsfritt

För vem

För dig som funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget. Du kan vara anställd, egenföretagare eller bara helt enkelt intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare! Alla är välkomna oavsett var man bor i Sverige, bara du är intresserad av att veta mer om franchise!

Antal platser

Just nu har 0 st bokat plats (Det finns fortfarande platser kvar)

Sista anmälningsdag

Senast kl 18.00 dagen innan informationskvällen.

Anmäl plats

Klicka på på rosa knappen för att boka plats.

Kontaktperson

Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Vad är franchise?

Det är ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé som man hyr ut. Läs mer här

Franchisegivare ställer ut

Här kommer vi kontinuerligt att uppdatera vilka franchisekedjor som kommer att finnas med på plats under kvällen. OBS! Detta är endast exempel på alla de franchisegivare som söker franchisetagare i Alingsås då det finns över 700 st franchisegivare i Sverige.

Uppdateras kontinuerligt

Samarbetspartner

Tillsammans med våra partners kan vi göra denna kvällen möjlig och du får värdefull information på plats!